Yritys


Konehuolto Oikarinen aloitti liiketoiminnan vuonna 1987 yhden miehen toiminimenä, kiertäen huoltoautolla asiakkaiden luona.  Vuonna 1998 perustettiin osakeyhtiö, joka tänäkin päivänä korjaa ja huoltaa koneita Kajaanissa, Takojankadun korjaamolla. Korjaamon lisäksi neljä hyvin varusteltua huoltoautoa liikkuvat ja palvelevat ympäri Suomen. 

Olemme avanneet myös Kuopioon toisen toimipisteen Kylmänmäentielle!


Työllistämme tällä hetkellä vakituisesti lähes 10  henkilöä. Työntekijämme kouluttautuvat säännöllisesti,laadukkaan ja nykyaikaisen ammattitaidon ylläpitämiseksi. Toimintaperiaatteistamme tärkeimpiä ovat nopea ja laadukas palvelu.  Pitkäaikaiset asiakkaamme tietävät, että Konehuolto Oikarinen korjaa ja huoltaa, niin että työt sujuvat!


Vuosien varrella meistä on tullut monien merkkien merkkikorjaamo, johon useat maahantuojat ja konevalmistajat luottavat. Pitkä historia, vankka kokemus takaavat hyvän tietotaidon. Konehuolto Oikarinen on vuoden 1998 kenttähuolto palkinnon voittaja. Vahva osaamisemme tunnetaan tänä päivänä aina Hangosta Kittilään.  Taito, monien vuosien kokemusta ja "hatun alta " siirtynyt tietoa taito palvelevat asiakkaitamme jatkossakin. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin.
 

Kiitos luottamuksesta!

Alkuun